Tevékenységek

Logisztikai szakmai képviselet, tanácsadás

Cégünk látja el a Constantzai tengeri kikötőket tömörítő részvénytársaság (APM  Constantza), a Duna – Fekete-tenger Hajózható Csatornákat kezelő részvénytársaság (ACN) és a tengeri Duna kikötőket tömörítő részvénytársaság (APDM Galati) magyarországi képviseletét.

Rendezvényszervezés

Főként a kikötői képviselettel és a logisztikai tanácsadással összefüggésben szervezünk konferenciákat, partnertalálkozókat, előadásokat – akár az online térben is –, valamint kiutazásokat. Nagyobb rendezvényeinket gyakran kulináris programokkal, kiállításokkal kötjük össze.

Képzés, oktatás

A cégünk összes tisztségviselője szerepel a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Országos szakmai névjegyzékében. Vizsgabizottsági tagként illetve elnökként közreműködünk az informatikai, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, gépészet, közlekedés és építészet szakmacsoportokban szervezett szakmai vizsgák során. Tevékenységünk a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara hatáskörébe tartozó vizsgákon túl a Közlekedéstudományi Intézet és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. által irányított szakmai vizsgákra kiterjed.

Időgazdálkodás, hatékonyság

Corporate wellbeing, személyi edzés

Cégek számára kínálunk olyan megoldásokat, amelyek az alkalmazottak jóllétén kívül jótékony hatással van a munkahelyi hatékonyságra, csapatszellemre, összetartásra is. Programjaink között irodai torna, sportnap szervezése, online és személyes tanácsadás, valamint tematikus előadások szerepelnek. Emellett személyesen és az online térben személyi edzést, tanácsadást kínálunk az életmód fejlesztéssel csak most ismerkedő és az aktív, továbbfejlődni vágyó egyéni ügyfelek részére egyaránt.

Kulturális szerepvállalás

Cégünk a magyar kultúra elkötelezett híveként támogat hazai és határon túli magyar művészeket. Ennek keretében segítséget és támogatást nyújtott kiállítások szervezésében, művészek népszerűsítésében, ifjúsági rajzpályázatok rendezésében.

%d blogger ezt szereti: